Aikoinaan kun itse tein uskon ratkaisun, olin lähes varma että se on vaan semmoinen ohi menevä olotila, en jaksaisi kuitenkaan vaeltaa uskossa niin kuin pitäisi (mielestäni uskovaiset ihmiset elivät niin poikkeavaa elämää omaani nähden ja virheekseni olin asettanut joitakin hyvin korkealle jalustalle, minua lähes pelotti kohdata heitä). Yllätykseni onkin ollut suuri kun olen huomannut ettei se vaellus olekaan omien voimien varassa. JEESUS on luvannut olla meidän kansamme joka päivä ja hän antaa voiman syntiä ja saastaisuutta vastaan

Joh 1:12

Mutta kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat hänen nimeensä.

Tärkeää on muistaa pitää rukouselämä kunnossa, on hyvä aloittaa päivä pyytäen JUMALAN siunausta päivän askareille, kiittää varjeluksesta ja pyytää että hän itse saisi johdattaa tänäänkin.

Päivällä on hyvä pysähtyä hetkeksi , tilaisuuksia varmasti tulee. (autossa, kaupan kassa jonossa…)
Ilta on myös hyvä päättää rukoukseen ja kiitokseen.

Yhtälailla tärkeää on myös päivittäinen sananluku, kannattaakin heti alussa opetella joku säännöllisyys asiaan. Itselläni on hyväsi avuksi ollut Suomen Pipliaseuran Raamatun lukukalenteri, siinä luetaan aamulla pari lukua vanhasta testamentista ja illalla luku uudesta testamentista, Raamattu luetaan läpi vuodessa eikä tunnu suurelta urakalta. Varmasti on myös muita hyviä systeemejä. Raamattu on siitä erikoinen kirja että mitä enemmän sitä lukee sitä enemmän se kiinnostaa!

JUMALAN sanassa on jokin kätketty voima, sanotaanhan että usko tulee siis kuulemisesta, mutta kuuleminen Kristuksen sanan kautta.  (Room 10:17)

Uskovien yhteys on myös tärkeä. Pyri löytämään paikkakunnaltasi Pyhän hengen täyttämä seurakunta ja etsi sieltä itsellesi ystäväpiiri jossa voit kasvaa ja saada hyödyllisiä neuvoja uskon tiellesi. Tulet pian huomaamaan kuinka ihanaa on kun saa jakaa asioita muiden taivaantien matkalaisten kanssa ja varmasti voit itsekin auttaa jotakin toista.

Elämässä kannattaa myös pyrkiä rehellisyyteen suhteessa itseensä ja muihin kuten myös suhteessa JUMALAAN. Sillä ei ole mitään salattua mikä ei tule julki. Pyri pitämään lyhyet tilivälit ja omatunto puhtaana. Asiat on hyvä sovittaa tuoreeltaan, emmehän aina tiedä tuleeko edes uutta tilaisuutta jos jätämme asiat sopimatta.

Kunpa voisimmekin kuolinvuoteella todeta kuten Paavali:

Minä olen hyvän kilvoituksen kilvoitellut, juoksun päättänyt, uskon säilyttänyt.

2 tim. 4:7

t. Vesa Kemppainen

Jumalan siunausta matkallesi

Haluatko tilata infokirjeen?

Tietoa tapahtumista kuten isommat tilaisuudet, ruoka-avun jako ja Kaiken Kansan ruokailu.

Tilasit uutiskirjeen onnistuneesti, kiitos!