Aikaisemmin totesimme, että ihminen on syntinen (ja tekee siksi syntiä), toisaalta Jumala on pyhä ja puhdas. Mikään syntinen ja saastainen ei voisi koskaan tulla Pyhän Jumalan läheisyyteen. Siksi meidät on ensiksi puhdistettava : Meidän on saatava syntimme anteeksi tai kärsittävä synneistämme ansaitsemamme rangaistus.. Tässä vaiheessa Jeesus astuu kuvaan, HÄN KÄRSI SYNNITTÖMÄNÄ MEIDÄN SYNTIEMME RANGAISTUKSEN RAKKAUDESTA MEIHIN. TÄMÄN SOVITUSTYÖN SINÄKIN VOIT OTTAA VASTAAN USKOMALLA JEESUKSEEN JA PYYTÄMÄLLÄ HÄNTÄ TULEMAAN ELÄMÄÄSI!

Jos tämän teet, synnyt uudesti ylhäältä, kuten Jeesus selittää Johanneksen evankeliumin kolmannessa luvussa Nikodeemus-fariseukselle.

Jumala siis lähetti Poikansa Jeesuksen maailmaan kärsimään syntiemme rangaistuksen. Jeesus teki tämän vapaaehtoisesti rakkaudesta meihin. Jeesus eli synnittömän elämän. Näin ollen Hän ei kärsinyt omien syntiensä tähden vaan maailman syntien tähden (Joh 3:16).

Jumala ei pakota meitä, Hän ei ole tehnyt meistä robotteja. Olemme saaneet valinnanvapauden ja valtavan vastuun elämästämme. Voimme vapaasti valita hyvän ja pahan, kuoleman ja elämän välillä. Tänäkin päivänä Jumalan kutsu kaikuu teillä, kodeissa ja työpaikoilla ”ANTAKAA PELASTAA ITSENNE, MINÄ ANNAN TEILLE LEVON JA RAUHAN”.

LISÄÄ VAPAUDESTA

n. 2000 v. sitten Jeesus avasi synagoogassa satoja vuosia aiemmin profeetta Jesajan kirjoittaman kirjakäärön ja luki kansalle itsensä kautta toteutuneen ja toteutumassa olevan profetian (Jes 42:7) :

Luuk 4:18

18. ”Herran Henki on minun päälläni, sillä hän on voidellut minut julistamaan evankeliumia köyhille; hän on lähettänyt minut saarnaamaan vangituille vapautusta ja sokeille näkönsä saamista, päästämään sorretut vapauteen,

19. saarnaamaan Herran otollista vuotta.”

Jeesuksen tuleminen vapauttamaan vangittuja oli jo aikojen alussa osa Jumalan suurta pelastussuunnitelmaa..

Haluatko tilata infokirjeen?

Tietoa tapahtumista kuten isommat tilaisuudet, ruoka-avun jako ja Kaiken Kansan ruokailu.

Tilasit uutiskirjeen onnistuneesti, kiitos!